Provincie Noord-Brabant – Omgevingsvergunning aangevraagd – Provincie Noord-Brabant, Snoertsebaan 8 Liessel - Z/232921

Locatie

Straat en huisnummer

Snoertsebaan

Postcode

5757PB

Woonplaats

Liessel

ic_organization.svg

Organisatie

Provincie

ic_creator.svg

Aanvrager

Noord-Brabant

ic_producttype.svg

Producttype

omgevingsvergunning

ic_date.svg

Startdatum

2024-10-11

Categorie: omgeving

De categorie 'omgeving' wordt voornamelijk gevuld met omgevingsvergunningen en haar voorgangers (die soms nog steeds voorkomen in sommige gemeentelijke systemen), zoals kapvergunningen, bouwvergunningen en sloopvergunningen. Ook meldingen register-kinderopvang, splitsingsvergunningen en milieu- en natuurgerelateerde meldingen vallen in deze categorie.

Statistieken van de buurt Verspreide huizen Liessel

Hieronder vindt u een overzicht van de CBS statistieken voor deze regio.

Bevolking en demografie

Verspreide huizen Liessel heeft een totale bevolking van 795 inwoners. Van deze inwoners zijn 430 mannen en 365 vrouwen. De leeftijdsopbouw is divers, met 14% van de inwoners in de jongere leeftijdsgroep (0-14 jaar), 16% tussen de 15 en 24 jaar, % in de werkende leeftijd van 25-44 jaar, en 37% tussen 45-64 jaar. Verder behoort 16% van de inwoners tot de 65-plussers.

Verhouding man/vrouw

ManVrouw

Leeftijdsopbouw

<1515-2425-4445-6465+

Huishoudens

1pMet kind.Zonder k.

Huishoudens en gezinsstructuur

In Verspreide huizen Liessel zijn er in totaal 300 huishoudens. Hiervan bestaat 22% uit eenpersoonshuishoudens, terwijl 43% huishoudens met kinderen zijn. Daarnaast zijn er 35% huishoudens zonder kinderen. Deze gegevens over huishoudens zijn belangrijk voor het plannen van woonvoorzieningen en diensten, wat bijdraagt aan een leefbare en diverse gemeenschap. De gemiddelde huishoudgrootte is 2,6 personen per huishouden.

Omgeving en bevolkingsdichtheid

In Verspreide huizen Liessel bedraagt de bevolkingsdichtheid 47 inwoners per vierkante kilometer, met een totaal landoppervlak van 1.700 hectare en een wateroppervlak van 41 hectare. Het totale oppervlakte bedraagt 1.740 hectare. De dichtheid van omliggende adressen is 114, wat een indicatie geeft van de stedelijke dichtheid en hoe verspreid de woningen zich bevinden in deze regio. De stedelijkheid is niveau 5.

Land vs water

LandWater

Huwelijkse staat

GetrOngeh.Gesch.Wed.

Burgerlijke staat

In Verspreide huizen Liessel is 47% van de bevolking getrouwd, terwijl 46% ongetrouwd is. Daarnaast is 4% van de inwoners gescheiden en 3% weduwe of weduwnaar. Deze gegevens over de gezinsstructuur en burgerlijke staat geven inzicht in de samenstelling van de huishoudens en kunnen bijdragen aan gerichte beleidsvoering voor welzijn en zorg.

Diversiteit en immigratie

Verspreide huizen Liessel heeft een diverse bevolking, met 1% niet-westerse immigranten en 5% westerse immigranten. De groepen niet-westerse immigranten bestaan uit % Marokkaanse immigranten, % Surinaamse immigranten en % Turkse immigranten. Daarnaast vormen de immigranten van de voormalige Nederlandse Antillen en Aruba % van de bevolking.

Immigranten

west.niet-w.

Niet-westerse immigranten

Mar.Suri.Turk.Antil.

Algemene informatie over de gemeente Deurne

Algemeen

Algemeen

Deurne is een gemeente in Noord-Brabant met een rijke agrarische geschiedenis. Het landelijke karakter, gecombineerd met historische dorpskernen, maakt het een rustige en aantrekkelijke plek om te wonen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Deurne is een historische gemeente in Noord-Brabant met een agrarisch verleden dat teruggaat tot de middeleeuwen. Het gebied staat bekend om de ontginning van veengronden en oude landhuizen.

Geografie

Geografie

Deurne ligt in de Peelregio en heeft een landschap dat wordt gekenmerkt door veengebieden, bossen en landbouwgrond. Het is een rustig gebied dat ideaal is voor recreatie in de natuur.

Cultuur

Cultuur

De cultuur in Deurne is sterk verbonden met het platteland, met dorpsfeesten en lokale markten die jaarlijks worden gehouden. Kunst en cultuur spelen ook een belangrijke rol, met verschillende galeries en culturele evenementen.

Algemene informatie over de provincie Noord brabant

Algemeen

Algemeen

Noord-Brabant is een provincie in het zuiden van Nederland, bekend om haar vriendelijke inwoners, uitgestrekte natuur en levendige steden zoals Eindhoven en Breda.

Geschiedenis

Geschiedenis

Noord-Brabant heeft een rijke geschiedenis, variërend van het Hertogdom Brabant in de middeleeuwen tot het industriële succes van steden zoals Eindhoven tijdens de 20e eeuw.

Geografie

Geografie

Het landschap van Noord-Brabant varieert van bossen en heide tot landbouwgebieden. De provincie heeft uitgestrekte natuurparken zoals de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen.

Cultuur

Cultuur

De Brabantse cultuur staat bekend om haar gastvrijheid, carnaval en bourgondische levensstijl. Steden zoals Den Bosch en Breda bieden een mix van moderne kunst, historie en gastronomie.

Meer bekendmakingen

omgeving

omgeving

Provincie Noord-Brabant – Omgevingsvergunning aangevraagd – Provincie Noord-Brabant, Snoertsebaan 6 Liessel - Z/232908

omgeving

omgeving

Kennisgeving ontvangst melding Willige Laagt 10 5757PZ Liessel

omgeving

omgeving

Kennisgeving besluit verlenging beslistermijn Willige Laagt 16 5757PZ Liessel

omgeving

omgeving

Kennisgeving besluit verlenging beslistermijn Zand 25 5757RX Liessel

omgeving

omgeving

Bekendmaking Waterschap Limburg m.e.r.-beoordelingsbesluit behorend bij een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het tijdelijk onttrekken van grondwater, het tijdelijk lozen van grondwater in oppervlaktewateren en het tijdelijk afdammen...

bestemmingsplan

bestemmingsplan

TAM-omgevingsverordening Noord-Brabant - kaartaanpassingen 2024

mededelingen

mededelingen

Kennisgeving besluit gedeeltelijk intrekking omgevingsvergunning Kanaalstraat 20 5757RP te Liessel

omgeving

omgeving

Provincie Noord-Brabant – ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning – H.M.J. Geboers eo J.L.M. Verhoeven, Eikenlaan 45, 5757 PS te Liessel

omgeving

omgeving

Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Hazeldonkseweg 2a 5757SM Liessel

omgeving

omgeving

Kennisgeving ontvangst en acceptatie melding (milieubelastende activiteit) Eikenlaan 45 te Liessel

mededelingen

mededelingen

Kennisgeving besluit gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning Eikenlaan 45 5757PS

mededelingen

mededelingen

Kennisgeving besluit gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning Eikenlaan 45 5757PS