Melding ontvangen voor Verlaatsweg 53 te Spierdijk Regelen en meten van aardgas

Omschrijving

Melding regelen en meten aardgas

Locatie

Straat en huisnummer

Verlaatsweg

Postcode

1643LX

Woonplaats

Spierdijk

ic_organization.svg

Organisatie

Gemeente

ic_creator.svg

Aanvrager

Koggenland

ic_producttype.svg

Producttype

omgevingsvergunning

ic_date.svg

Startdatum

2024-10-17

Categorie: omgeving

De categorie 'omgeving' wordt voornamelijk gevuld met omgevingsvergunningen en haar voorgangers (die soms nog steeds voorkomen in sommige gemeentelijke systemen), zoals kapvergunningen, bouwvergunningen en sloopvergunningen. Ook meldingen register-kinderopvang, splitsingsvergunningen en milieu- en natuurgerelateerde meldingen vallen in deze categorie.

Statistieken van de buurt Wogmeer Oost

Hieronder vindt u een overzicht van de CBS statistieken voor deze regio.

Bevolking en demografie

Wogmeer Oost heeft een totale bevolking van 240 inwoners. Van deze inwoners zijn 125 mannen en 115 vrouwen. De leeftijdsopbouw is divers, met 12% van de inwoners in de jongere leeftijdsgroep (0-14 jaar), 18% tussen de 15 en 24 jaar, % in de werkende leeftijd van 25-44 jaar, en 41% tussen 45-64 jaar. Verder behoort 13% van de inwoners tot de 65-plussers.

Verhouding man/vrouw

ManVrouw

Leeftijdsopbouw

<1515-2425-4445-6465+

Huishoudens

1pMet kind.Zonder k.

Huishoudens en gezinsstructuur

In Wogmeer Oost zijn er in totaal 90 huishoudens. Hiervan bestaat 26% uit eenpersoonshuishoudens, terwijl 41% huishoudens met kinderen zijn. Daarnaast zijn er 33% huishoudens zonder kinderen. Deze gegevens over huishoudens zijn belangrijk voor het plannen van woonvoorzieningen en diensten, wat bijdraagt aan een leefbare en diverse gemeenschap. De gemiddelde huishoudgrootte is 2,6 personen per huishouden.

Omgeving en bevolkingsdichtheid

In Wogmeer Oost bedraagt de bevolkingsdichtheid 86 inwoners per vierkante kilometer, met een totaal landoppervlak van 275 hectare en een wateroppervlak van 0 hectare. Het totale oppervlakte bedraagt 275 hectare. De dichtheid van omliggende adressen is 113, wat een indicatie geeft van de stedelijke dichtheid en hoe verspreid de woningen zich bevinden in deze regio. De stedelijkheid is niveau 5.

Land vs water

LandWater

Huwelijkse staat

GetrOngeh.Gesch.Wed.

Burgerlijke staat

In Wogmeer Oost is 43% van de bevolking getrouwd, terwijl 48% ongetrouwd is. Daarnaast is 6% van de inwoners gescheiden en 3% weduwe of weduwnaar. Deze gegevens over de gezinsstructuur en burgerlijke staat geven inzicht in de samenstelling van de huishoudens en kunnen bijdragen aan gerichte beleidsvoering voor welzijn en zorg.

Diversiteit en immigratie

Wogmeer Oost heeft een diverse bevolking, met 1% niet-westerse immigranten en 5% westerse immigranten. De groepen niet-westerse immigranten bestaan uit % Marokkaanse immigranten, % Surinaamse immigranten en % Turkse immigranten. Daarnaast vormen de immigranten van de voormalige Nederlandse Antillen en Aruba % van de bevolking.

Immigranten

west.niet-w.

Niet-westerse immigranten

Mar.Suri.Turk.Antil.

Algemene informatie over de gemeente Koggenland

Algemeen

Algemeen

Koggenland is een landelijke gemeente in Noord-Holland, gelegen in het West-Friese landschap. De uitgestrekte weilanden en historische dorpen maken het een rustige plek om te wonen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Koggenland is een gemeente in Noord-Holland met een agrarisch verleden dat teruggaat tot de middeleeuwen. De regio speelde een belangrijke rol in de landbouw en veeteelt.

Geografie

Geografie

Koggenland ligt in het noordelijke deel van Noord-Holland, omringd door polders en uitgestrekte weilanden. De landelijke omgeving biedt tal van recreatieve mogelijkheden, zoals fietsen en wandelen.

Cultuur

Cultuur

De cultuur van Koggenland wordt gekenmerkt door lokale tradities zoals dorpsfeesten en jaarmarkten. Het agrarische erfgoed is nog steeds zichtbaar in de vele boerderijen en molens in de regio.

Algemene informatie over de provincie Noord holland

Algemeen

Algemeen

Noord-Holland is een van de belangrijkste provincies van Nederland, bekend om haar hoofdstad Amsterdam, historische steden en lange kustlijn met uitgestrekte stranden.

Geschiedenis

Geschiedenis

Noord-Holland heeft een rijke maritieme geschiedenis. Steden zoals Amsterdam en Hoorn waren belangrijk tijdens de Gouden Eeuw, toen Nederland een wereldmacht was op zee.

Geografie

Geografie

Noord-Holland heeft een divers landschap van duinen, stranden, polders en meren. De provincie is populair onder toeristen vanwege de kustplaatsen en de nabijheid van Amsterdam.

Cultuur

Cultuur

De cultuur van Noord-Holland wordt gekenmerkt door een mix van stedelijke moderniteit en traditionele plattelandsdorpen. Amsterdam is een internationaal centrum voor kunst en cultuur.

Meer bekendmakingen